PITA GYROS EL GRECO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 4085 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pita Gyros El Greco. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:15 Eten was al bijna koud maar smaakte wel goed
27 nov 2022 om 18:53 Goed zo als iedere keer
27 nov 2022 om 7:26 Kip niet gaar met vellen en andere glibberige, taaie kiponderdelen die je normaal niet in je eten doet. Nooit meer!
26 nov 2022 om 20:20 Duurde erg lang voordat het eten er was. Er stond 45 min al dat de bezorger er bijna was voordat hij er echt was. Eten was oke maar om zo lang te wachten was het het niet waard. Normaal wel vaker besteld. Dit was echter de laatste keer voor ons.
25 nov 2022 om 23:58 Het eten was wel wat lauw maar alsnog super lekker. Was het wachten zeker wel waard. Aardige bezorgers ook :D
25 nov 2022 om 20:39 Bezorging duurde meer dan twee uur, eten was koud en een van de sauzen was overal overheen gelekt. Kon direct van voordeur in vuilnisbak. Restaurant was gesloten, niet bereikbaar terwijl wij wachtten. Noodgedwongen elders besteld en geld weggegooid.
25 nov 2022 om 19:23 Eten was erg lauw, deels verbrand en een de taaie kant. Viel dus nogal tegen. Bezorging wat later dan aangegeven maar gezien voetbalwedstrijd Oranje vanavond acceptabel.
24 nov 2022 om 21:05 Lekker eten wat nog warm was bij bezorging
24 nov 2022 om 20:19 Als je de mayo en de appelmoes samen in 1 plastic bakje stopt bij een menu dan snap je het echt niet. Erg jammer dit.
19 nov 2022 om 19:53 Het werd niet bezorgd op het tijdstip waar ik om gevraagd had maar 40 min.later. Het eten was heerlijk
19 nov 2022 om 18:33 We misten een grote salade konden niemand telefonisch bereiken was toch een salade van 7.50euro
19 nov 2022 om 8:11 Vlotte levering en een hele enthousiaste bezorger. Lekkere patatjes en de bifteki was goed, zou wellicht nog wat meer feta in mogen.