PITA GYROS EL GRECO

PITA GYROS EL GRECO Voor heerlijke Griekse gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4006 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pita Gyros El Greco. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 21:40 Er stond 30 tot 60 minuten bezorg tijd, ik heb 100 minuten gewacht op mijn eten...
13 aug 2022 om 20:05 Unfortunately it took 1 hour and 45 minutes. I understand that it was busy but the quality was not worth the waiting. The pita bread was small, the gyros had no taste, the chicken was burnt and the potatoes went to the bin. And I am Greek, so…
13 aug 2022 om 19:51 Wat vond ik van mijn bestelling? Geen idee…… nog steeds niet bezorgd. Geen contract te krijgen ook met deze tent.!
13 aug 2022 om 19:23 Het eten was weer heerlijk!,***** Maar wat is er gebeurd met die pita Die was belachelijk klein!***
12 aug 2022 om 19:28 Was weer heel lekker
31 jul 2022 om 21:02 2,5 uur gedaan voordat het eten kwam. Friet slap en koud. Nemen geen telefoon op.
30 jul 2022 om 23:45 super lieve bezorger toppie ik ga jullie zeer zeker aanbevelen bij me vrienden
27 jul 2022 om 20:25 Heel lekker! Wij zullen binnenkort weer bestellen!
27 jul 2022 om 12:15 Eten kwam snel, maar kwaliteit niet echt super. Taziki saus minimale portie.
25 jul 2022 om 9:35 Het was lekker, ik was alleen verbaasd dat er friet in mijn broodje Gyros zaten? Dus die moest ik eerst eruit pulken.
22 jul 2022 om 20:25 De gyros schotel was echt heerlijk. Helaas kwam het eten 3 kwartier later dan gepland en 't restaurant was niet te bereiken. Antwoord: tis druk. Te laat door drukte kan, maar biedt wel excuses aan.
22 jul 2022 om 20:24 Wat later, had ons wel geprobeerd te bereiken. Maar verder prima eten